J.M Langaas Drift AS | 8384 Sund I Lofoten, Norway | Tlf: +47 97 50 42 58 | post@jmlangaas.no | Org.nr: 948409755

Mantecato

Mantecato er en typisk italiensk rett, og serveres som snacks til den italienske musserende vinen Prosecco. Perfekt til tapas eller forrett. J.M. Langaas’ favoritt! Ingredienser Antall porsjoner: 4 250 g  tørrfisk, utvannet og renset 2 dl  melk 1 fedd  hvitløk 3 ss  olivenolje 3 ss  kremfløte 0,25 stk  sitron    salt og pepper Tilbehør 16 skiver  potet

Bolinos av tørrfisk

Ingredienser Antall porsjoner: 4 400 g  tørrfisk, utvannet og renset 2 stk  potet 1 stk  løk 2 ts  persille, frisk 3 ss  potetmel 1 stk  egg 0,5 ts  salt 0,25 ts  pepper 1 dl  griljermel    olje Salsa 1 stk  løk 1 stk  paprika 1 stk  tomat 2 ss  olivenolje    salt og pepper Tilbehør    rømme    salat, småbladet Framgangsmåte Skrell potet