J.M Langaas Drift AS | 8384 Sund I Lofoten, Norway | Tlf: +47 97 50 42 58 | post@jmlangaas.no | Org.nr: 948409755

Ovnsbakt tørrfisk med gulrot og bacon

ovnsbakt-torrfisk-med-gulrot-og-bacon_large

Ingredienser

600 g  tørrfisk, utvannet og renset
0,5 stk  sitron
1,5 ss  smør
1 stk  gulrot
100 g  bacon

Tilbehør

50 g  kapers
50 g  smør
1 ss  kapers
   gressløk, frisk

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.
  • Skjær tørrfisken i serveringsstykker og dryss med salt.
  • Press saften av sitron over fisken og legg litt smør på hvert stykke.
  • Legg stykkene på et stekebrett med bakepapir og stek i stekeovnen til fisken flaker seg, ca. 10 minutter.
  • Skrell og skjær gulrot i biter, og kok den.
  • Skjær baconet i terninger og stek det sprøtt i tørr stekepanne.
  • Smelt smøret og bland med kapers og hakket gressløk.

Server tørrfisken med gulrot, bacon og smøret.

( Oppskrift og bilde er hentet fra Godfisk.no, http://www.godfisk.no/Oppskrifter/Norge/Ovnsbakt-t%C3%B8rrfisk-med-gulrot-og-bacon )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *