J.M Langaas Drift AS | 8384 Sund I Lofoten, Norway | Tlf: +47 97 50 42 58 | post@jmlangaas.no | Org.nr: 948409755

Articles by Johan-Martin L. Berntzen

Mantecato

Mantecato er en typisk italiensk rett, og serveres som snacks til den italienske musserende vinen Prosecco. Perfekt til tapas eller forrett. J.M. Langaas’ favoritt! Ingredienser Antall porsjoner: 4 250 g  tørrfisk, utvannet og renset 2 dl  melk 1 fedd  hvitløk 3 ss  olivenolje 3 ss  kremfløte 0,25 stk  sitron    salt og pepper Tilbehør 16 skiver  potet

Bolinos av tørrfisk

Ingredienser Antall porsjoner: 4 400 g  tørrfisk, utvannet og renset 2 stk  potet 1 stk  løk 2 ts  persille, frisk 3 ss  potetmel 1 stk  egg 0,5 ts  salt 0,25 ts  pepper 1 dl  griljermel    olje Salsa 1 stk  løk 1 stk  paprika 1 stk  tomat 2 ss  olivenolje    salt og pepper Tilbehør    rømme    salat, småbladet Framgangsmåte Skrell potet